fredag den 19. juni 2009

Nu er jeg markedsføringsøkonom!

 

Ja, endelig skete det! Jeg bestod sidste eksamen og kan nu skrive markedsføringsøkonom på mit cv! :D  Derudover har det været en hektisk dag, med både mobil sammenbrud og mig i totalt panik. Hvordan var det nu lige man lavede aftaler uden mobil?  Ufatteligt man er så dybt afhængig og tager den skide mobil forgivet hver eneste dag. Jeg var så heldig IKKE at have en reserve klar, så måtte til Hillerød, hvilket ligger langt fra mig. Der var der så en sød pige fra min klasse som lånte mig sin gamle mobil. TAK!

Derfor bliver mit næste køb uden tvivl et vækkeur fra tiger!

 

6 kommentarer:

 1. Tillykke:)
  læser selv til markedsføringsøkonom. Hva skal du lave nu så?:)

  SvarSlet
 2. TAK! :D

  Jeg skal læse videre på CBS til september! Hvor langt er du med markedsføringsøkonomen?

  SvarSlet
 3. hej. Længe siden, men har først lige set din besked nu;)
  Hvad læser du videre?
  Jeg er på mit 2. år nu, er så småt igang med praktiksøgningen.

  SvarSlet
 4. Var jo meningen jeg skulle på CBS.. men jeg kom desværre ikke ind pga. jeg manglede samfundsfag på niv B?! Så nu tager jeg enkeltfag på VUC :)

  Kan godt huske praktiksøgningen! hele mit praktikforløb var noget lort. KOm ind til et sted der hedder Organizer. Værste praktik nogensinde! Aldrig vælg det sted!

  SvarSlet
 5. hvad kan man læse på på CBS som overbygning? eller startede du forfra på en ny uddannelse?

  surt med manglende fag:( men det kan der jo heldigvis læses op på.
  Frygter praktik perioden,tror vi får rigtigt svært ved at finde et sted. Var der nogen hos jer der kom nogle gode steder hen? kan måske hente lidt inspiration:)

  SvarSlet
 6. Hmm... jeg er ikke helt sikker på det, men tror nok man kan få merit til SPRØK fx. Men det blev for kedeligt for mig, så det droppede jeg. SÅ ja, det er helt forfra for mig.

  Tror også i får lige så svært ved at finde praktik som jeg gjorde, men det er bare med at holde øjnene åbne. Skolen plejede også at offenliggøre opslag omkring praktikken, så det var ret hjælpsomt.

  SvarSlet