mandag den 7. september 2009

Lidt luksus i hverdagen...

Jeg har egentlig aldrig rigtig syntes at det var okay at bruge en masse penge på spa, behandlinger af div. arter osv. Jeg har altid været af den opfattelse at det var spild af penge. Måske kan det skyldes min jyske mentalitet og opdragelse. I midlertid fik jeg mig endelig taget sammen til at få en ansigtsbehandling. I forbindelse med mit arbejde, kunne jeg nemlig få den til en super pris.

Som sagt så gjort. Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor rart det føltes. Jeg har aldrig været god til at gå op i min hud og gøre så mange gode ting for mig selv. Men efter den time jeg lå på briksen, gik det op for mig hvor vigtigt det er at passe på sin hud og sit udseende. Jeg tænker måske mere generelt også at dét at gå op i sig selv, gøre noget godt for sig selv, passe på sin krop og sit jeg, bare er super vigtigt. Vi har kun 1 krop og måske også kun 1 liv. Derfor synes jeg alle burde rive nogle timer ud af kalenderen hvor man vitterligt er god ved sig selv. Her mener jeg at det kan være alt der gør en glad, og som man kan slappe af til. Jeg gør fx det at jeg tager en aften hvor jeg tager hele turen lige fra langt bad, hårmaske, ansigtsmaske, peeling, manicure, pedicure osv. Jeg sætter noget musik på, som jeg kan li´og kan slappe af til. Derudover laver jeg en kande god the og tænder en masse stearinlys. Måske er det ovenikøbet også en god ide at slukke sin mobil for en stund, og blot fokusere på DIG.

I en travl hverdag, hvor job, skole, forpligtelser osv. godt kan gå hen og styre vores liv, er det vigtigt at have et fristed, hvor vi kan glemme alle disse ting.

Idag vil jeg nyde min aften som beskrevet ovenstående og tænke på hvor heldig jeg er, at jeg har det så godt!